Η επιχείρησή μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πόλη της Πάτρας από το 2021 στην κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών, εκκλησιαστικών και αρωματικών κεριών.
Ο Γιώργος Αβράμης, 3ης γενιάς κηροπλάστης, μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του γνωστό κατασκευαστή κεριών Αθανάσιο Αβράμη, ο οποίος του εμφύσησε την αγάπη του για το κερί και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής του. Έτσι, έχοντας από το 1989 εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση δημιούργησε ένα νέο κατάστημα βασισμένο στην φαντασία, τις πρωτότυπες ιδέες και το πάθος του για δημιουργία.
Η ποικιλία των προϊόντων μας εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ιδέες, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και πάντα άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα αυτά φτιάχνονται εξολοκλήρου στο εργαστήριό μας, στο χέρι, με μεράκι και αγάπη, έτοιμα να σας συνοδεύσουν σε κάθε ιδιαίτερη και μη στιγμή της ζωής σας.
Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο μας καθιστά ιδανικούς συμβούλους στην πορεία σας προς την επιλογή του κατάλληλου κεριού για τον χώρο σας. Στόχο μας αποτελεί άλλωστε η προσαρμογή στις απαιτήσεις σας και η αδιάκοπη προσπάθεια μας για την απόλυτη ικανοποίησή σας.
Στο κατάστημά μας στην Πλατεία Γεωργίου Α’ αριθμός 4, σας περιμένουμε για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε κέρινη ιδέα και επιθυμία σας.

Η σόγια είναι ένα φυτό από το οποίο παράγονται πολλά τρόφιμα και διάφορα άλλα φυτικά προϊόντα, όπως και τα κεριά. Επομένως καταλαβαίνουμε οτι είναι ένα 100% οικολογικό προϊόν!

Τα κεριά σόγιας έχουν χαμηλό σημείο τήξης, δηλαδή λιώνουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαρκούν περισσότερο, γιατί λιώνουν πιο αργά! Διαρκούν έως και 50% περισσότερο, από τα κεριά παραφίνης, οπότε με μια δεύτερη ματιά, δεν είναι πολύ πιο ακριβά!

Τα δικά μας κεριά, παρασκευασμένα από άριστα υλικά (παραφίνη, φυτίλι & άρωμα) δεν δημιουργούν καπνό, κάνοντας σωστή χρήση του κεριού. Κόβουμε το φυτίλι πριν από κάθε άναμα στο επάνω μέρος.

Θεωρούμε οτι είναι λάθος, να βάφουμε το κερί με χρώματα εμπορίου (λαδομπογιές, τέμπερες κλπ), γι αυτό και εμείς βάφουμε μόνο με κερί, το κερί!